Presentació

Comencem amb una presentació d’aquest podcast. Què se suposa que ha de ser “The sound of film music”?

Doncs un podcast sobre bandes sonores de pel·lícules, bàsicament. Sobre les músiques que ens acompanyen mentre mirem una pel·lícula, una sèrie o mentre juguem a un videojoc. Des dels temps dels pianos a les sales de projeccions, fins als nostres dies amb orquestres simfòniques i sintetitzadors. Mentre soni per acompanyar una acció o una escena, ens val.

I qui el fa? Doncs jo mateix, l’Enric Pineda. Amb un mal micròfon, que espero poder canviar aviat, i moltes dosis de morro, us aniré donant la tabarra amb les meves dèries i fílies. Top tens, programes temàtics, vides de compositors… a saber què se’m passarà pel cap!

Passeu, això és casa vostra. Agafeu crispetes i beguda, que comencem!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *