Tenim perfil a Aixeta!

A través de la Liz Castro, fundadora d’aquest projecte, he descobert Aixeta, una plataforma de micromecenatge continu en català i creada a Catalunya. Vaja, el que vindria a ser un Patreon a la catalana. Veient les opcions que tenen, el bon rotllo amb el suport tècnic i amb algunes de les seves responsables, he decidit que si alguna plataforma m’ha d’oferir l’oportunitat de rebre ingressos per manetnir el podcast, Aixeta és la meva opció.

Així doncs, si com a visitants del podcast voleu fer una aportació mensual per al manteniment del mateix (que seguirà sent gratuït a través de Ivoox i Spotify), només cal que feu clic a la imatge següent:

Podeu fer donacions mensuals de 2 i 3 euros, que es cobraran directament via targeta de crèdit o dèbit. Les persones que es decideixin a ser mecenes podran optar a tenir avantatges exclusius.

A què espereu? animeu-vos a ajudar a que aquest podcast tingui volada!


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *